Şuanda 20 konuk çevrimiçi
BugünBugün55
DünDün878
Bu haftaBu hafta55
Bu ayBu ay45768
ToplamToplam10207822
site okur profili PDF Yazdır e-Posta
Engin Erkiner tarafından yazıldı   
Perşembe, 13 Mayıs 2010 19:18


Sitenin okur profilinde birkaç haftadır ilginç bir değişme var: eski yazılar okunuyor. Örneğin sitede yer alan yazılar arasında en çok okunanlardaki birinci yerini kaptırmayan “mihrac ural ajan mıydı?” yazısı (benim yazılarımda 224. sırada) 3328 kez okunmuş. Bu sayı son birkaç haftada yaklaşık bin kişi artmış durumda. Öteki yazıların hepsindeki artışı tek tek bilemeyeceğim ama bazılarındaki fazlalaşma belirgin olarak görülebiliyor.

Siteye sayısını belirlemenin mümkün olmadığı yeni okurlar uğruyorlar ve eski yazılara da bakıyorlar. Her biri kaç tanesine bakıyor, bilebilmek mümkün değil. Bilinebilen, eski yazıları okuyanların ancak yeni okurlar olabileceğidir.

Sitedeki okur sayısının bazı günler gösterdiği patlamanın başka bir açıklaması bulunmuyor. Yeni okurların varlığı eski yazıların okunma sayısındaki artışla da kendisini kanıtlıyor.

Öğrenebildiğim başka bir olgu, yıllar önce Acilciler ile şöyle ya da böyle bağlantısı bulunmuş herkesin bu siteyi izlediğidir. Aklıma hayalime bile gelmeyecek insanlar siteyi izliyorlar. Bazıları bana yazıyor ve bu arkadaşları hatırlamakta zorluk çektiğim bile oluyor.

İnsanın kazdığı kuyuya düşmesi işte böyle oluyor.

Bu sitenin en büyük tanıtıcılarından birisi Mihrac Ural’ın kendisidir. Konuyu bizzat kendisi o kadar yaygınlaştırdı ki, insanlar bizlerin ne yazdığını merak ettiler. Bu siteye de bir baktılar ki, Mihrac Ural ile ilgili olarak siyasi gerçekleri açıklayanlar birkaç kişiden ibaret değil: 18 kişi.

Mihrac Ural kuyu kazarken kendi mezarını kazdığını nereden bilebilirdi?

Biraz aklı olsa düşünebilirdi gerçi…

Şimdi öncelikle beni ve İbrahim’i ölmüş annesine şikayet ediyormuş!

Böyle bir soytarı ile uğraştığınızda ister istemez eğleniyorsunuz da…

İbrahim Yalçın bu konuda yazacak…

Bekleyelim bakalım…