Şuanda 33 konuk çevrimiçi
BugünBugün199
DünDün1865
Bu haftaBu hafta8514
Bu ayBu ay41213
ToplamToplam10203267
Hesabini veremeyen insandan devrimci olamaz PDF Yazdır e-Posta
Hasan Balcioglu tarafından yazıldı   
Pazar, 24 Mayıs 2009 10:38


Sevgili dostlar

Nebil Rahuma arama calismamiz icin olusturdugumuz ve adima acilan banka hesaplarindan Euro ve usd olanini kapatmistim. Ancak bu Turk lirasi hesabinda bulunan kucuk bir bakiyeden oturu bu hesabi kapatmamistim bunun nedeni Avrupa’dan bir yoldas” haydar yilmaz “   hesabi kapatma diye uyarmisti “bu para kucuk te calismamiz icin gonderilmis bir para idi dolayisi ile benim kisisel tasarafum degildi“.

Nebil rahuma calisma komitesinden iki kisinin cekilmesi neticesinde, Yeniden olusturdugumuz calisma grubumuz bu Turk lirasi hesabi B.Gureli arkadasimizin inisiyatifine birakilmistir.

Nebil rahuma ile gerek calisma grubumuz, Gerek nebil rahuma ailesi, gerekse arkadaslari icin somut sonuclar edindigimizden Artik maddi katkilara ihtiyacimiz kalmamistir. Dolayisi ile elimizde Haydar yilmaz yoldasin gonderdigi 280 lira fazlasi oldugundan bu parayi Tekirdag, Kirikkale ve Edirne F tipinde bulunan tutsak yoldaslarimizin “gelenegine bakmaksizin”ihtiyaclari icin kullanilmistir. Yine bu hesaba 100 ytl gonderen  Ali emin sertoglu arkadasimizin kendisi ile gorusulerek bu paranin kendisine iadesi saglanmistir. Bankadaki TL hesabimiz sifirlandigindan Hesap kapatilmistir.

Sevgili yoldaslar

Oncelikle bu calismada bize destek olan butun arkadaslara bir kez daha tesekkur ederken, Artik bu hesaba para gonderilmemesini ozellikle rica ediyorum.

Nebil rahuma ile ilgili dostlardan yardim taleb ederken bu calisma neticesinde bu hesaplari komunist ahlakin geregi insanlara verecegimizi isin basinda duyurmustum. Calisma grubumuzdan iki insanin ayrilmasi sonucunda hesap ozeti anlamina gelen gelir gider tablosunu yayinlamistim. Ayrintili “faturali-belgeli” masraf dokumlerini gormek isteyen yoldaslarimiz icin olusturdugum Dosya fotokopisini adreslerine gonderebilirim. Bunun icin balciogluhasann@gmail adresine mail atmalarini rica ediyorum.

Sevgilerim devrimci selamlarimla

Son Güncelleme: Pazar, 24 Mayıs 2009 10:40